Hoppchins och benlyft

[videofyme id=”439939″ width=”480″ height=”360″]

Det är många tjejer som har nappat på mina filmer och tips på hur man lyckas klara chins, där man drar upp sig mot stången. Man behöver absolut inte vara någon stjärna för att träna på att göra chins. Det viktigaste är att man tränar på det överhuvudtaget.
Min syster Agnes kämpar på och har kommit så långt nu. Jajamen hon klarar en helt själv. Kolla hur bra hon lägger upp övningen och kombinerar med magträning.
Alla kan!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer