Höstens tips för dig som tycker om böcker

I samarbete med Nextory!
 
I sommar har jag verkligen varit bra på att hitta stunder för mig själv då jag har vilat, tränat eller bara slappat. Ofta har jag på passat på att lyssna på ljudböcker via Nextory, som ni som lyssnar på Träningspodden har bra koll på. En favorit i sommar var t ex Mia Skäringers ”Dyngkåt och hur helig som helst” och nu i september ska jag sätta tänderna i Fredrik Backmans nya ”Björnstad”. Samtidigt har barnen älskat Lasse & Maja-boken ”Slottsmysteriet”, grymt bra inläst av Johan Ulveson.
En smart nyhet som Nextory lanserar nu är ett familjeabonnemang. Med det kan hela familjen lyssna på eller läsa böcker samtidigt – från olika enheter men med samma konto. Det finns en egen profil som är för barnen, så de ser alltså inte de böcker som ligger på t ex min profil. Smidigt och enkelt. På så vis kan t ex mina barn nu sitta inne i sitt rum och läsa en bok tillsammans med någon annan i familjen, samtidigt som jag tar en joggingtur med en bok i öronen. Smart!
Just nu har jag ett erbjudande till er läsare: Ni får 30 dagar gratis hos Nextory om ni går in på NEXTORY  (koden ”Lofsan” är redan ifylld). Detta gäller nya medlemmar, och går att säga upp när som helst.
Passa på! Böcker är bra för hjärnan!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer