Höstpepp på Loppi Event

Några gånger per år har Loppi event där dom bjuder in massa mammor, Loppi event, och jag brukar få vara med och prata om träning, något jag älskar. Idag var det dags för höstevent med tema HÖSTPEPP och flera av utställarna var tex matföretag, olika typer av matkassar osv och jag pratade lite på scenen om hur vanliga mammor skapar träningspepp i höst.
 
 Här är mina 6 bästa tips för träningspepp i höst
 

 Gör inte som alla andra och sätt mål och jaga inspiration utan att faktiskt ta en rejäl funderare på VARFÖR du vill träna/uppnå dina mål.
 
 Boka en träningsdate stående varje vecka.
 
 Ha ett träningspass i veckan som du gör för att du tycker att det är roligt, oavsett effektivitet.
 
 Bestäm i förväg vad du ska belöna dig med när du har nått ditt första delmål.
 
 Sätt ett mål med hur många pass du ska träna, ha hellre bonuspass än för många planerade från början.
 
 Satsa på bra musik och snygga kläder som du känner dig bekväm i.
 
 


Dansar in på scenen


Duktiga Cecilia Ehrling var konfrencier tillsammans med Hugo Rosas.


Det var superroligt att träffa er alla mammor som kom på event och jag är så glad över att ni kommer fram och hälsar och berättar att ni gillar mitt arbete!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer