Hotell Torekov – en ny favorit

Det har seglat upp en ny favorit på vår hotelltopplista tror jag banne mig!
 
 Vi firar påsk här på Hotell Torekov, jag har aldrig varit här tidigare trots att jag besökt Torekov många gånger. Både Hans och jag är så positivt överraskade och vi planerar redan om vår sommarsemester så att vi kan komma tillbaka hit i juli eller augusti. Hotellrummen är fina, servicen är grym och det lilla spat perfekt. Allra bäst tycker vi om alla poolerna; en varm inomhus, två varma utomhus och en stor (iskall just nu) bassäng tillsammans med restaurangen. Vi blir så bortskämda här och jag är helsåld!
 
 


Mellan 18 och 19 får även barn vara inne i spat och poolerna så vi hängde i kvällssolen ute på trädäcket och växlade mellan inomhuspoolen och utomhuspoolerna. Det kändes som sommar!


Vi fick en trerättersmiddag i restaurangen med röding, kalv och melonsorbet. Som sagt, allt är över förväntan, och Hans och jag är rätt petiga när det gäller både restauranger och hotell.
 
 


Kvällens (och årets första för oss) solnedgång i horisonten, fotad från hotellet. Det bådar gott för morgondagen.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer