Hotell Tylösand

Där är jag!
Hans ska jobba här i Halmstad under morgondagen och jag som kan jobba med datorn var som helst ifrån bangade inte på att följa med. Vilken lyx att kunna ta ett dopp i poolen, få ansiktsbehandling och blicka ut över havet mellan jobb växelvis med att skriva en artikel om träning efter graviditet. You gotta love my job! 🙂


När man äter hamburgare en gång om året så känns ett besök på Max i Nyköping nästan lyxigt.


På tal om artiklar: i nya numret av Amelia varnar jag för 5 vanliga fällor man kan fastna i när man vill komma i form, läs gärna!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer