I mål Lidingö tjejlopp

Jag är sååå stolt över Titti och mig. Vilket lopp vi gjorde!
Jag hade sjukt ont i knäna innan starten och var mycket tveksam till om jag skulle kunna springa ens men någonstans med hjälp av Titti och hennes kämparanda så klarade jag av att hantera och vänta ut smärtan. Titti pressade sig till sitt yttersta och kunde till och med vara nöjd med sin prestation, det är ovanligt. 😉
Vi spurtade i mål på 66 min, en sån prestation för Titti! Nu ska jag checka ut från livet några timmar och vårda min ömma ben och krama mina små killar jag knappt sett sen i fredags! Vi ses imorgon igen!

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer