I väntan på taxi

Det känns lite kaxigt att åka tåg till Åre och sedan taxi upp till huset i Björnen men bor man som vi har gjort så behöver man inte ha bil egentligen. Några av dagarna hade vi min pappas Jeep här men den körde Hans och Agnes ner till Stockholm igår.
 
 Nu väntar vi på taxi som ska köra oss ner till tågstationen i Åre och vid 10-tiden går tåget. På vägen upp var vi tvungna att åka buss en timme på grund av ett rälsbrott söder om Östersund. Vi hoppas att det inte händer något på vägen ner, det är supersmidigt att kunna åka Åre – Stockholm utan byte. Miljövänligt, barnvänligt och smidigt!
 
 
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer