Igår och idag: Spinning, Skansen och ny tand!

Lite dålig uppdatering de senaste dagarna. Så blir det när jag är ensam med Sixten, han accepterar inte att jag håller på med mobilen eller datorn.
Jag har längtat efter att köra ett spinningpass, igår var det dags! Jag kan av olika anledningar inte springa just nu så jag saknar verkligen att svettas ordentligt! Gårdagens pass var bara 45 min långt men jag var på Sats 45 minuter tidigare så jag hann både köra ryggträning och lite baksida lår i gymmet innan jag körde 15 min på cykeln i salen innan passet startade. Perfekt! Det var befriande att få svettas ut massa skit!
Resten av dagen var vi hemma i vardagsrummet. Sixten var inte alls i form, gnällde och var ledsen. Han somnade jättefint vid 2030, jag likaså men sedan spårade allt. Sixten vaknade varje halvtimme och var ledsen. Han snorade, pruttade och bajsade om vartannat hela natten. 🙁
Jag hann inte somna om mellan hans uppvaknande så vi hamnade i världens otakt och livet kändes surt.
Jag hade bokat in mig på min favoritinstruktörs (Yvette) cykelpass i Sickla klockan 10 men jag avbokade det så att vi kunde sova till 08 istället. Så jag fick i alla fall sova en hel timme mellan 07 och 08. 😉
Vi satsade istället järnet på dagens invigning av Skansen för Sixtens del. Moster Agnes fotade massa fina bilder så det kommer ett eget Skanseninlägg så fort jag har fått lägga händerna på de fotona.
Vi åt en sen lunch på Blå porten och då fick jag en förklaring till den hårda natten: en tredje tand och har ploppat upp därnere. Tre på raken med andra ord. Däruppe är det fortfarande tomt.
Nu sover Sixten här bredvid mig, han har fått en Alvedon så jag hoppas den här natten blir bättre för oss. Imorgon ska vi nämligen träna på förmiddagen och sedan har vi världens påskfest inplanerad hemma hos Moster Elin och hennes Simon. Då ska vi vara i toppform och krossa på TP!
Bilder nedan:
1 & 2, Sixten älskar bebisbollhavet på minisats
3 & 4, Dagens Mamma, nu är vårjackan framme för lång tid framöver!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer