Inför Stockholm Brantaste

Alla kläder och skor är framtagna och det sista Sixten sa innan han somnade ikväll var springa och tävla, imorgon!. Hela familjen ser framemot morgondagen och loppet Stockholm Brantaste. Hans och jag ska köra tävlingsklassen för vuxna med tre vändor uppför Hammarbybacken. Tom ska springa i juniorklassen som är en omgång från botten till toppen och Sixten ska om han vill köra knatteklassen som är halva backen upp.
Jag har vilat ordentligt den här veckan, ätit ordentligt de senaste dagarna och mentalt är jag riktigt förberedd för ca 20 minuter utmaning med både tunga ben och blodsmak. Märkligt nog är jag både lite nervös inför att bli sådär riktigt trött som jag blir av att springa lopp samtidigt som jag också ser fram emot det. Jag är lite knasig i huvudet på så sätt. Jag gillar maxpuls, mjölksyra och motstånd. 🙂
Lycka till alla ni som också ska springa Stockholm Brantaste imorgon, vi ses i backen!


En av förra årets löparutmaningar var Stockholm Halvmarathon, sjukt kul lopp.


Bra gick det också, 1,42 tror jag att det blev. Och jag njöt varenda meter.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer