Inspiration

Jag anlitade Malin som driver företaget iOrganize för ett par veckor sedan. Hon är proffs på att utifrån hur människor lever skräddarsy organiseringslösningar. Hemma hos oss tog hon hand om vår hall och Hans och mina garderober i vårt sovrum. Jag trodde aldrig att vi hade så mycket grejer som vi aldrig använder och som vi inte saknar samtidigt som det gör enorm skillnad när varenda liten pryttel har en egen plats att ligga på. Det är ett särskilt sätt att tänka på när man gör såna här stora projekt. I alla fall för mig.
Jag har blivit så inspirerad av Malin att jag på tre veckor på egen hand fortsatt omstrukturera och ta hand om mitt badrum med alla badrumsskåp, skåpen i vårt sovrum och idag har jag rensat, sorterat och organiserat Toms rum och Sixten och Baxters rum. Det blir tre högar hela tiden; spara, slänga, ge bort. Jag har städskåpet och några köksskåp kvar som jag skulle vilja hinna med innan vi åker på semester men annars är jag så förvånad över den här farten jag fått upp i organiseringen. Det blir som en kick!


Sixten och Baxter får nya fotoramar med sommartema i sitt rum.


Mitt spegelskåp ovan handfatet med sånt jag som jag använder i princip dagligen. Jag använder Exuviance och Dermalogica oftast.


Mina stora badrumsskåp ovanför tvättbänken. Här har jag alla solskyddskrämer, medicinlådan, alla smycken, hårtoffsar och nålar, sminknecessärer med dagligt smink (svarta nederst) och festmake (svarta överst).


Ovanför mitt badkar finns ett fönster som jag använder som hylla för allt som används i duschen, på perfekt avstånd från små barnfingrar. Mina Victoria Secrets-produkter börjar sina så det ska jag fylla på i New York. Dermalogica är också väldigt billigt i USA, precis som ID-smink.
Nu tar jag en paus från organiseringen och sitter i soffan framför Biggest Loser. Snart kommer Hans hem från sitt löppass och då ska vi äta Biff Rydberg och sen Hans chokladsås Vita Haren med glass för att fira att jag numera är 100% egenföretagare. Alla betyg är satta och lektionerna är klara!
Jihaaa!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer