Inspodag på Rosa Skrot

Det är helt ofattbart vilken dag vi har haft. Jag hade aldrig kunnat tro att 42 tjejer skulle åka från hela Sverige för att träna med mig på Rosa Skrot. För mer än 1 år sedan skapade jag en Facebookgrupp som kallas Lofsans challenge. Gruppen växte och tjejerna i gruppen ger och ger så mycket energi och träningspepp. Alla är välkomna och ingen fråga är för konstig. Dagens stora event var den första officiella Lofsan-träffen och ett stort gäng Lofsianer (som de kallar sig) blev inbjudna.
Ida aka Alla kan träna bjöd på löpcoachning i Tanto, jag körde ett hårt pulsbaserat styrkepass och Caroline som är forskare inom fysiologi föreläste om träningslära.
Jag är så trött i skallen och sitter och väntar på pizza med gräbsen så jag bjuder på en stor bildbomb. Fler bilder kommer!


Stort tack alla fantastiska tjejer för er grymma insats!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer