Italiensk julmiddag på Pane Vino

En av våra favoritrestauranger i Stockholm, och också det som nog kan kallas för vår kvarterskrog trots att vi måste gå 4 kvarter för att komma dit, är Pane Vino som ligger vid Ringvägen/Brännkyrkogatan. Det är en fantastisk italienare med grym personal, perfekt meny och mysig stämning. Hit tar vi gäster från runt om i världen och i år valde vi att äta julbord här. Pane Vinos julbord består av en meny med 6 rätter som serveras vid bordet. Så långt ifrån traditionella julrätter man kan komma, kanske därför vi älskar det.
 
 Med fina vänner, god mat och dryck och många timmar tillsammans njöt vi av en fantastisk kväll med mycket skratt. Nu är det bara en dag kvar innan sista luckan i julkalendern öppnas och vi firar jul på riktigt!
 


Kvällens outfit


Min riktiga syster Agnes till vänster och min somomsyster Karin i mitten.


Min svåger fast mer som lillebror Henric och Clara, älskade Clara.


Min kärlek.


Jag älskar Claras frisyr!
 


Pane Vinos kända charktallrik


Läskigt rå kalv som smakade fantastiskt.


Fisk.


Osttallriksguidning!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer