Jenny och Melvin

Vilken trevlig dag vi har haft idag! Jag har varit riktigt sliten idag men jag är glad att jag ändå mötte upp Jenny efter träningen. Vi åt lunch på Macho TexMex vid Sergels torg och sedan gick vi till Gallerian en sväng. Vi gick in på NK och kollade på julklapp till Hans och köpte lite mat nere i matbutiken. Jag var så trött i huvudet att jag glömde alla varor på bandet! Tur att jag har Jenny som håller koll på mig!
Vi gick hem till oss en sväng och gav killarna mat innan Jenny och Melvin åkte hem mot Beckomberga.
Vi har ätit middag härhemma nu och jag chillar i soffan framför Biggest Loser och peppar för en fika med saffransbullar om en stund. Vi är båda lite slitna som sagt så det ska bli mysigt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer