Jessica och jag på nya numret av Hälsa & Fitness

Omslag_1503
 
Kolla här vad snyggt omslaget av nya numret av Hälsa & Fitness är! Detta är en bild från Stora löparboken för kvinnor som fotograf Linda Alfvegren har fotat. Det har varit så roligt att jobba tillsammans med Linda, hon fick faktiskt vara med och fota min andra bok också eftersom jag verkligen klickar med henne. Jag tycker att det är väldigt viktigt att känna sig trygg med fotografen för att bilder ska bli bra. Jag kan känna mig väldigt naken och obekväm när jag fotas på det här sättet (för viktiga jobb, med många som står och tittar på och bedömer bilderna) så för mig är personen på andra sidan kameran superviktig. Med Linda känner jag mig helt hemma!
Vi fick hjälp av en jätteduktig tjej som heter Petra Stenhammar att fixa smink och hår, det är en konst att se svettig och snygg ut samtidigt (även om just denna bild är långt i från svettig!). Men än en gång, tillsammans med duktiga proffs blir resultatet så himla bra. Jag är så glad över att Linda och Petra ville jobba tillsammans med Jessica och mig!
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer