Jobb, Villa Källhagen och massa städning

Idag körde jag min sista PT-kund på riktigt länge. Jag har två pass Crosstraining kvar att coacha men sen ska jag vara helt ledig fram till förlossningen i oktober. Vi får se hur förlossningen går och hur snabbt jag kan komma i form igen för jag älskar mitt jobb och mina fantastiska kollegor och PT-kunder så jag vill tillbaka så fort som möjligt. I alla fall någon timme Per vecka.
Hans åkte ut till Sandhamn redan idag så vi åt lunch ute på Villa Källhagen på Djurgården, god mat men snobbig och ganska otrevlig personal.
Båtklubben ligger precis nedanför restaurangen så vi vinkade av H från bryggan innan Sixten och jag cruisade Strandvägen hem med hög musik i bilen. Nu är det sommar!
Jag har städat fint härhemma nu på eftermiddagen så att vi kommer hem till en lägenhet i tipptopp skick på lördag.
Snart ska jag ställa mig och steka pannkakor till matsäck på båten imorgon. Både Sixten och jag älskar pannkakor!
Ikväll hoppas jag att Agnes och Henric vill följa med ner till Kungsan och äta middag på Restaurangdagarna. Annars stannar jag hemma och äter mina egna pannkisar. 🙂
Längtar till imorgon, hoppas vi får en härlig helg på Sandhamn!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer