Jordgubbstårta och massa paket!

Syster Agnes och jag gjorde succé hos födelsedagsbarnet med våra gåvor! Elin fick ett linne från Levi´s, en stor Davidoffparfym, en mascara från Elizabeth Arden och ett Juicytubeläppglans. Hon vart nog glad för Hans present också: Photoshop för Mac. Nu MÅSTE hon köpa Mac!
Födelsedagsbarnet gjorde succé hos mig och Shrimpy genom att bjuda på hemgjord jordgubbstårta. Mums! Vi åt tre bitar. Alla andra åt en.
Storebror Markus, hans vackra Tove och fantastiska Signe, 12 veckor, var där en stund och Signe fick sin fina linneklänning jag och Hans köpte till henne på Gran Canaria. I sommar kommer hon vara lika fin som en midsommarnattsdröm.
Mollie (Elins kompis), Agnes och jag tog sällskap till vårt innerstadsreservat från förorten Hökis. Jag gillar inte tunnelbanan. Inte bara för alla ivägsprätta snorkråkor som är utkladdade på handtag och stolpar utan också för alla knasiga människor som tror att det offentliga rummet är deras vardagsrum.
För övrigt tycker jag fortfarande att operahäxan Malenas låt i Eurovision är bra. Montenegros däremot… Vore det inte för den hete dansaren med de mjuka rullande höfterna så…
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=63gWhLwuDXA]
Sen jag kom hem har Shrimpy snurrat tre varv runt navelsträngen och haft hicka med en hickning per sekund under 2 minuter. Det är bra att han börjar träna nu så att han kan gå typ i september. SÅ!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer