Juldag blir vilodag

Jag hoppas att er julafton har varit fin och att ni tillbringade den så som ni velat och sett fram emot. Vi åt julbord klockan 16 nere i Copperhills restaurang och redan vid 18 ville Baxter gå upp till vårt rum igen. Han somnade efter sista avsnittet av High Tower på radiokalendern men vaknade redan klockan 21 med feber. Efter en lite uppochnernatt ligger Baxter och jag nu och vilar i Hans och min stora säng. Sixten fick åka själv med Hans till skidskolan medan Baxter och jag legat och kollat på nya barnserier på Netflix. Jag har haft möjlighet att sitta och skriva en del nu på förmiddagen. Det kändes så skönt. Min första deadline på mitt andra bokmanus är i början av januari så jag får lägga på ett kol!
 
 Vi får se hur resten av juldagen blir, en lunch nere i restaurangen hoppas jag på i alla fall.
 
 Ha en fin dag!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer