Kick Ass Sunday!

Det blev en riktig kickstart på denna söndag där taxin till TV4 kom redan vid 07, där jag gjorde ett snabbt inslag på Nyhetsmorgon, träffade PT-kunder på Rosa Skrot och sedan gick på bio med Sixten och Baxter. Härligt att vara effektiv på en sån bonusdag som söndagen känns.
Min rumpa, insida lår och baksidan av låren är galet ömma idag. Det är nästan så att det finns något perverst i att ha ont och gilla det 🙂


Jag älskar söndagarna där grymma makeupartisterna på TV4 sminkar mig. Jag sminkar mig inte särskilt mycket på vardagarna så det blir stora kontraster.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer