Kombinationsövning och triset

Att köra två eller tre övningar på raken utan att vila emellan är ett sätt att höja intensiteten på ett träningspass, variera träningen och effektivisera den. Jag kör ofta en lite klurigare kombinationsövning först där både underkropp och överkropp engageras i samma övning och sedan lägger jag till två övningar till med lägre svårighetsgrad efteråt. I filmen nedan ser ni utfall bakåt med hantellyft åt sidan, hantelcirklar och bicepscurl. Jag kör med 5 kiloshantlar i händerna.

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer