Kvällens föreläsning i Växjö

Här kommer en hälsning från Elite Hotell i Växjö där Clara och jag ligger nedbäddade i vår grymt fina svit. Vi är nere i Växjö för ett event tillsammans med Betty som driver det nischade gymmet The B-Room. Vi startade helgen med en föreläsning där jag pratade för 160 tjejer om hållbar livsstil kombinerad med träning. Sedan stannade 40 av tjejerna kvar och så åt vi middag på PM och vänner som ligger intill Palladium där jag föreläste på den stora scenen. Imorgon kommer vi att först träna ett pass utomhus och sedan håller Betty en workshop i kettlebellträning. Det var flera år sedan jag gick min kettlebellutbildning och jag ser verkligen fram emot att bli coachad av en av Sveriges vassaste kettlebellcoacher.


Att föreläsa är tillsammans med mitt uppdrag för TV4 Nyhetsmorgon det bästa med mitt arbete. Det är så häftigt att få vara del av ett sammanhang där jag kan nå väldigt många människor samtidigt.
I maj kommer jag att göra samma föreläsning som ikväll fast i Stockholm, denna vänder sig till privatpersoner, vem som helst kan komma och jag kommer att berätta mer när alla detaljer är klara. Om du vill anlita mig som föreläsare till din arbetsplats eller förening så kan du kontakta Helena Vågberg på helena.vagberg@talarforum så skräddarsyr hon och jag en föreläsning utifrån era önskemål.
Nu ser jag fram emot en lång natt i sköna hotellsängar och långsam hotellfrukost!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer