Kvällsmål med kesella

Nu har det börjar trilla in färska bär i matbutikerna häromkring. Vi firade att jag gått vidare till testerna för Gladiatorerna häromkvällen med att lyxa till standardkesellan med jordgubbar och blåbär. Därunder är en halv burk 1% kesella och en halv burk vaniljkesella, vaniljessens och fyra rostade mandlar. Sjukt gott!


Hans är bortrest ett par dagar så min kvällskesella blev den inte fullt så lyxiga varianten, bara smaksatt med funlight. Men imorgon ska jag försöka få tag på mer bär, längtar till sommaren och svenska jordgubbar!
Ikväll har jag varit lite effektiv och både kört och tömt diskmaskin, tvättat och hängt tvättmaskin och plockat leksaker. Sixten somnade på 5 minuter i sin egen säng medan Baxter körde 40 minuter röj innan han somnade på min mage i min säng.
Imorgon har vi tidig start på dagen, 0715 hänger vi på låset till förskolan. Men då hämtar jag klockan 13 också. Sixten ska till tandläkaren för första gången. Kommer aldrig att fungera kan jag säga. Att få in något i hans mun är omöjligt. Spännande att se hur tandläkaren närmar sig Sixten imorgon. Jag har förberett morgondagens start på bästa sätt; havregrynen är saltade i en kastrull på spisen, äggen i vatten där bredvid. Dukat för frukost, allas kläder framtagna och väskorna packade. Så måste vi göra för att få lite snurr på morgnarna härhemma. 🙂
Sov gott!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer