Kvällspromenad och sushipicknick

Vi tog på lite varmare kläder på Sixten och gick ner mot bryggan.

Vi tog på lite varmare kläder på Sixten och gick ner mot bryggan.


Dagens Pappa frågade om han fick köra vagnen.

Dagens Pappa frågade om han fick köra vagnen.


Vi köpte med oss sushi och hade picknick.

Vi köpte med oss sushi och hade picknick.


Mums med sushi!

Mums med sushi!


Sixten har haft svårt att komma till ro för att sova i sin vagn. Min kompis Elin tipsade om att rulla ihop en handduk och lägga runt honom. Vi använde fleecfilten för att göra det mjukt. Vi kom hem för en timme sedan och han sover fortfarande i vagnen. Succé!

Sixten har haft svårt att komma till ro för att sova i sin vagn. Min kompis Elin tipsade om att rulla ihop en handduk och lägga runt honom. Vi använde fleecfilten för att göra det mjukt. Vi kom hem för en timme sedan och han sover fortfarande i vagnen. Succé!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer