Långpass på gymmet

Nu är vi hemma i Stockholm igen, nattåget kom fram till centralen vid halv åtta i morse. Jag kände mig väldigt laddad för ett träningspass efter nästan 12 timmar i en tågkupé så direkt efter lite frukost hemma mötte jag upp min syster på gymmet. Barnen och Hans ville stanna hemma och bara ta det lugnt så jag har för första gången på länge obegränsad med tid på gymmet. Så här la jag upp mitt benpass kombinerat med konditionsträning:
 
 10 minuter promenad till gymmet.
 15 minuter promenad på bandet 6,5 km/h, 1 grad ökning av lutning varje hel minut.
 5 minuter promenad på bandet 6,0 km/h, 15 i lutning.
 
 3*10 knäböj uppvärmning 20-40 kg
 5*10 knäböj 40 kg med 20 utfall efter varje set. Framåt, bakåt, sidan, kombinerat framåt/sidan, kombinerat framåt/bakåt.
 5*5 knäböj 30 kg med 5 sekunder stopp i bottenläget
 5*10 goodmornings 20 kg
 
 5 minuter promenad på bandet 6,0 km/h lutning 15.
 15 minuter promenad på bandet 6,0-7,0 km/h, 1,0 sänkning av lutningen varje minut.
 10 minuter promenad hem.
 
 Nu ska vi till Hemköp och fylla på kylskåpet och skafferiet. I eftermiddag kanske vi går på bio eller nåt. Det vore mysigt!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer