Lidingö Tjejlopp 2011

Ni får en längre sammanfattning i kväll när Baxter gått och lagt sig men redan nu får ni veta att loppet gick så sjuuuuukt bra!
46.28 och 57:e placering, jag har knappt fattat det! Efter loppet var jag knappt trött. Även om jag maxade i nerförsbackarna och tog det lugnt uppför så hade jag kunnat hålla ett högre tempo på flacken. Detta var mitt första löppass i terräng sedan innan jag blev gravid med Sixten och jag har aldrig sprungit banan innan men nu vet jag till nästa år.
För självklart blir det en mil på Lidingö även nästa år. Detta var det roligaste loppet jag någonsin sprungit!


Innan loppet…


Under loppet…


Min hejaklack…


Sjuuuukt nöjd efteråt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer