Ljudböcker och e-böcker med Nextory

Inlägg i samarbete med Nextory, störst utbud av ljudböcker och e-böcker på marknaden.
 
 Jag har det senaste året allt oftare börjat lyssna på podcasts när jag är ute och powerwalkar eller springer, och sedan ett par månader tillbaka har jag också börjat lyssna på ljudböcker under passen. Passen går snabbt och jag får dubbel nytta av dem. 🙂
 
 


Jag lyssnar på allt möjligt, men oftast sånt som ger mig inspiration och input till mitt jobb, t ex Petra Månströms ”Det är bara att springa” (jättebra, läs!) eller Markus Torgebys ”Löparens hjärta”. Jag försöker vara 100% digital och gillar att det är så smidigt med ljudböcker. Det är ju bara att tanka ned när man vill ha nya saker att läsa, utan att man behöver gå till bibliotek eller bokaffär. e-böcker passar dessutom mig bra som reser mycket (och ofta glömmer att ta med mig saker…).


Jag samarbetar just nu med Nextory, som är jättestora med tusentals boktitlar, både e-böcker och ljudböcker som man kan lyssna eller läsa även offline (t ex när man flyger). Man har ingen bindningstid och det är väldigt enkelt och snabbt att söka och hitta titlar på deras hemsida – störst utbud på marknaden. Jag har nu ett bra erbjudande till alla er som gillar ljudböcker eller kanske ännu inte har testat: Gå in HÄR och registrera dig så får du prova tjänsten helt gratis i en hel månad. Det blir många böcker det!
 
 Varför inte testa på sportlovet? (Oroa er inte, det är ingen bindningstid.) OBS, se till att använda koden LOFSAN som kampanjkod när ni registrerar er.
 


 Vi har sportlov nästa vecka och jag ser fram emot att läsa böcker när vi är i fjällen!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer