Lofsan plus Tjejmilen = SANT

Hur roligt och coolt är inte detta samarbete som går av stapeln i år?! Tjejmilen, världens största lopp för kvinnor och jag teamar ihop oss! 2017 är jag stolt ambassadör för Tjejmilen, något som ni kommer att ha stor glädje av framöver både här på sociala medier under våren och sommaren men FRAMFÖRALLT andra september 2/9 då ni och jag tillsammans springer Tjejmilen i Stockholm. Den första gången som Tjejmilen gick av stapeln var 1984, vi är alltså prick jämnåriga med bara ett par dagar mellan oss. Som ni säkert kan tänka er är detta uppdrag en stor ära för mig och jag är så glad över att kunna sprida träningsinspiration i sann Tjejmilen-anda, loppet där alla får vara med oavsett nivå
Du kommer att få veta mer om detta samarbete och vad det innebär för dig snart, för att inte missa något så rekommenderar jag dig att börja följa Tjejmilen på facebook och instagram och såklart också min egen facebook och instagram om du inte redan gör det.
Är du ett lika stort fan som jag av Tjejmilen? Kommer du att springa tillsammans med mig i september?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer