Lofsan shop

Lofsan Shop är här!
Idag kan jag stolt berätta att jag öppnar affär, i samarbete med Sportamore: Lofsan Shop.
Det känns jättehärligt att äntligen ha en egen butik! Nu kan du enkelt shoppa mina favoritprodukter online. Alla produkter är handplockade av mig ur Sportamores gigantiska utbud med över 300 varumärken, och jag kommer regelbundet fylla på med ständigt nya varor som jag gillar. I Lofsan Shop finns alla mina favoriter, plagg och produkter som jag använder själv, som finns med på fotograferingar, i böcker, saker vi använder själv hemma, osv. – Det är helt enkelt mitt personliga urval av favoriter!

Lofsan Shop är en shop-in-shop fylld med mina favoritprodukter. Allt för att guida sina följare med smarta köptips. Sportamore har dessutom prisgaranti, så alla följare kan räkna med att göra en bra deal när de handlar i Lofsan Shop.
Jag får ofta frågor om vilka produkter jag gillar mest, men har saknat en plats att hänvisa mina följare. När jag till exempel har gjort ett test av vilka tights du kan göra squats i utan att de bli genomskinliga, eller provat mig igenom säsongens bästa löparjackor, så vill jag att du som följer mig på ett smidigt sätt ska hitta mina favoritprodukter.
Jag är själv sedan länge en trogen Sportamore-kund och hoppas att mina följare precis som jag själv kommer att uppskatta serviceerbjudandet med fri frakt och fri retur, snabb leverans och 30 dagars öppet köp. Jag älskar online-shopping!
För mig känns det helt naturligt att jobba med Sportamore som är Sveriges största sporthandel på nätet. Jag gillar mixen av varor och älskar deras exklusiva varumärke Blacc. Nu kör vi!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SHOPPEN!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer