Lofsan surprise på Rosa Skrot

Ikväll drar jag igång en ny termin på Rosa Skrot med mitt cirkelpass klockan 17. Varje onsdag kör jag olika teman på passet, det är ett pass med stor variation, alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar. Du behöver inte vara medlem på Rosa Skrot utan kan betala 180:- per pass, kom ihåg att boka dig via mail info@rosaskrot.se innan bara.
 
 På tal om Rosa Skrot så firar vi 2 årsdag nu. Den 25/8 har vi vårt kalas med goodiebags och födelsedagspris på vårt medlemskap Pink Card med 417:- per månad. Kom gärna förbi och säg hej!
 
 Här bilder från säsongens första gruppträningspass för min del; startpasset på Röhnisch Success i Humlan i måndags.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer