Lofsans mammaträning på radio P4

I morse kom min syster Agnes hit strax efter 7 för att cykla till förskolan med gräbsen. Jag var nämligen på Sveriges Radio en stund på morgonen för att prata om mammaträning, och särskilt då mina träningsfilosofier baserat på min bok. Jag hittade faktiskt länken till inslaget så jag lägger upp den här för er som missade inslaget eller inte bor i Stockholm. Det är helt galet roligt så mycket uppmärksamhet boken har fått i media, jag är så glad att boken uppskattas så mycket och att den mottas med så många positiva ord. Jag själv är väldigt nöjd med Lofsans Mammaträning och jag längtar till att få ge er fler titlar att läsa. Mitt arbete med bok nummer 3 började redan innan sommaren så klart. 🙂


Lofsans Mamamträning har faktiskt sålt slut bara på några dagar, så precis som Stora löparboken för kvinnor så har vi fått skicka boken för en ny tryckning i princip direkt efter lansering. Så jädra coolt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer