Lofsans Mammaträning

 Äntligen finns nu min andra bok, Lofsans Mammaträning, att köpa eller beställa på nätet. Det är många som väntat och frågat och jag är så glad över att dagen nu är här!
 
 Lofsans mammaträning är en inspirationsbok om träning efter graviditet. Den bygger till 100% på min träningsfilosofi, som handlar om att:
 
 -Träning ska kännas meningsfull
 -Träning ska ha ett syfte
 -Träning ska ge energi
 -Träning ska vara en del av ett större perspektiv där familj, vänner, sömn, kost och återhämtning ingår
 -Träning ska ge effekt på ett sätt som går att mäta, antingen i resultat eller i känsla
 -Träning alltid kan och ska individanpassas och göras progressiv.
 
 I den här boken har jag samlat all den kunskap jag har efter att ha jobbat som PT i 10 år och särskilt med enbart kvinnor de senaste 5 åren. Utifrån min erfarenhet, mina kollegors breda kompetens och de tusentals kvinnor som jag på olika sätt har coachat har jag gjort träningsprogram som sträcker sig över 9 månader, från första tiden efter förlossningen och framåt. Bokens program har en tydlig progression, en pulsering i träningsmängd, varierade pass med tydlig struktur och lättillgängliga övningar som man inte behöver ha tillgång till gym för att kunna följa. Därför passar boken alldeles utmärkt för dig som har äldre barn, men även dig som inte varit gravid men som vill komma igång med träning har stor nytta av programmen, det lovar jag!
 
 Det här en väldigt personlig bok där jag berättar mycket om mig själv, min egen träning, min syn på mig själv och mitt föräldraskap och jag hoppas att de delarna av boken ska inspirera lika mycket som träningsprogrammen. Precis som Stora löparboken för kvinnor är Lofsans Mammaträning en inspirationsbok i första hand och inte en träningsmanual.
 
 Syftet med mina böcker är att ge kunskap till människor som vill lära sig mer om träning, att inspirera kvinnor som vill och behöver stöd och motivation till träning samtidigt som jag också vill ge riktiga träningsprogram med låg tröskel som alla kan genomföra utifrån sina förutsättningar.
 
 Precis som i Stora löparboken för kvinnor har jag tagit hjälp av några experter på vissa områden: Träningsprogrammen och alla råd kring graviditetsrelaterad bäckensmärta har fysioterapeut Louise Kjellberg hjälpt mig med, läkaren Caroline Mellberg har faktagranskat och dietist Sophia Lind har hjälpt med mig kostkapitlen. Dessa fantastiskt kompetenta kvinnor jobbar jag tillsammans med i Lofsangruppen och jag är stolt över att få leda ett nätverk som brinner för kvinnors hälsa.
 
 Stora löparboken för kvinnor har blivit en riktig succé, både sett till försäljningssiffror men framförallt baserat på era träningsresultat! Ni är många tusen kvinnor som följer de olika programmen och vittnar om nya personliga rekord, om att träningen ger resultat och framförallt känns rolig och meningsfull. Det är den riktiga succén tycker jag!
 
 Jag skriver inte böcker för min egen
 skull utan har ambitionen att erbjuda inspiration och fakta kring sådant som många kvinnor efterfrågar, det är det jag brinner för. Jag är så spänd och förväntansfull inför att läsa och höra era reflektioner kring Lofsans Mammaträning, det är ju till er jag skriver!
 
 Lofsans Mammaträning finns att beställa hos Bokus och Adlibris och går givetvis att köpa i bokhandeln och affärer som säljer böcker.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer