Löpning i Central park idag och mer om Lofsangruppen

Oj, oj, oj vilken dag det har varit idag! Jag vaknade obegripligt tidigt, jetlaggad… Åt en väldigt tidig frukost med Ida på en diner (vilken tur att restauranger i New York ofta har dygnet runt-öppet!) och sedan sprang jag ett löppass i Central Park tillsammans med bland annat Jessica Dahlin. Få saker går upp emot att springa i Central Park! I november springer Hans och jag New York Marathon. Det loppet avslutas i Central Park och det tror jag kommer göra att den sista milen kommer kännas liiite lättare än under andra marathonlopp. 🙂
Resten av dagen har jag haft fullt upp med att svara på mail och frågor kring Lofsangruppen. För i dag släppte jag ju nyheten om att jag och ett grymt gäng tjejer tillsammans lanserar Sveriges enda kompletta online-team inom personlig träning, rehabilitering och kostrådgivning: Lofsangruppen


Jessica och jag
Jag hade på känn att det fanns ett stort intresse för en bred, heltäckande onlinetjänst för tränande kvinnor, men jag hade faktiskt inte ens i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att responsen skulle bli så överväldigande! Redan under första dagen har Lofsangruppen inlett coachning åt massor av tjejer. Det är extra kul att det fanns ett intresse för så många olika av våra paket – allt från Klassikern till Löpcoachning, Hälsa & Viktnedgång och alla de andra möjligheterna. Jag ser fram emot att nu kunna hjälpa så otroligt många mer tjejer till en hållbar och hälsosam livsstil genom Lofsangruppen! Tillsammans är vi starka!
Kram till er alla från New York!


Cykeltur i New York maj 2013

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer