Löppass på Löplabbet

 Härligt att starta en gång i en ny vecka, en kortvecka dessutom! Jag har planerat att vara ledig en hel del i påsk så jag längtar lite extra mycket till helgen.
 
 I lördags var jag på Löplabbet på Kungsgatan här i Stockholm för att springa ett intervallpass tillsammans med ett gäng tjejer och signera Stora löparboken för kvinnor. Löplabbet säljer min klädkollektion och det var roligt att så många tjejer gick hem med en shoppingpåse i handen förutom den rosa reflexvästen som de fick av Röhnisch.
 
 Vi körde lugn jogging upp till Humlan och stannade upp i stora allén. Passet var uppdelat i två delar: 25 minuter intervaller med tre sträckor i tre olika farter i varje intervall och 1 minut vila mellan varje omgång om tre sträckor. Det andra blocket inriktades på styrka, där körde vi stabiliserande enbenshopp och utfall med extra fokus på rörlighet för höftböjare.
 
 Tillbaka på Löplabbet väntade smoothies och bars!
 
 Tack tjejer för en kul och inspirerande dag!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer