Loppievent på Junibacken

Natashja och jag spelade in ett avsnitt till podcastserien “Joller” som Philips producerar idag. Vi befann oss på Junibacken på Djurgården där Loppi.se samtidigt hade ett stort event för gravida och småbarnsföräldrar.
Natashjas och mitt tema för dagen var föräldraskap, bebis och förlossning och vi diskuterade allt från amning, barnmat, att komma ut som gravid till hemmaförlossningar. Avsnittet kommer att kunna laddas ner via iTunes i slutet av veckan, sök på Joller.


Natashja och jag vid vårt “podbord”.
Med på eventet var flera företag som jag gillar riktigt mycket, bland annat Skiphop som säljer de fina djurprodukterna som finns som olika typer av väskor, barnporslin och förvaring till barnrummet. Deras senaste nyhet är en resefilt som också går att göra om till kudde. Den matchar barnens resväskor med Ugglan på perfekt. I oktober åker vi till Marbella med några kompisar så då ska dessa invigas.


Barnen kommer älska dessa!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer