Lördag i city

Jag fick världens bästa sovmorgon i morse, Hans gick upp med barnen vid 07 och först vid halv 10 väckte han mig med färdig frukost (ni som följer mig på instagram @lofsans såg ju hur den såg ut). Vi tog det lugnt hemma ett par timmar innan vi gick till gymmet.
Jag filmade fyra övningar men jag har inte bestämt om jag ska samla de i ett och samma inlägg eller sprida ut dem. För er som har problem med att se videofymefilmerna i Iphone; prova att stänga alla andra appar först. Säg gärna till om det aldrig fungerar och skriv vilken typ av enhet ni använder (dator, Iphone, iPad osv.). Om man har videofymeappen (gratis) kan man prenumerera på mina filmer så att de kommer upp direkt. Tips!
Efter träning och dusch satte vi på Chariot CX2 på min cykel och så hojade vi ner på stan en sväng. Så himla kul att kunna göra så istället för att gå. När vi är framme så parkerar vi cyklarna och hakar av vagnen, sätter på cityhjulen och så är vi ready to go!
Kebablunch, kantarellshopping på Hötorget och en uppdatering av gräbsens höstgarderob stod på schemat. Jag tycker att barnkläder som säljs i Sverige generellt är ganska trista och de märken jag gillar är dyra men en butik jag verkligen gillar är Zara. Ni kanske vill se vilka grymma grejer jag hittade? Så nöjd!
På vägen hem stannade vi på Mariatorget och drack smoothie på vår nya favorit SqueezedUp och sen gick Hans till Ica och handlade entrecote till grillen medan gräbsen och jag cyklade hem till tvättstugan.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer