Lördagsträning för hela familjen

Jag vill visa hur vi ofta tillbringar våra förmiddagar tillsammans när vi är lediga på helgerna. Många vuxna använder sina barn som orsak till att de inte hinner/kan träna men det är sätt att se problem och inte lösningar. Våra barn är vana vid att vara utomhus och tycker att det är helt normalt att mamma har träningskläder på sig redan vid lördagsfrukosten.

Nu har vi duschat, ätit lunch på Falafelbaren, smakat glass på 18 smaker och köpt varsin tidning på Hemköp. Ikväll ska hela familjen på stort kalas när svärföräldrarna firar 60-årig bröllopsdag.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer