Lycka just nu är:

  • Sovmorgon.
  • Nya barnkläder.
  • Glada Gräbs.
  • Fina vänner.
  • Underbara gräbssyskon.

Baxters nya mjukisdress från Levi´s med coolaste trycket i stan. Bäst är att han har exakt likadana snickisar på riktigt. Spana in nya skorna; Nike Free med den mest ergonomiska sulan, barfotasko. Bara det bästa till de bästa.


Gräbsens fina storebror, den stora idolen hos både Sickan och Backan.

Sixten har ny Tommy Hilfigertröja, fina starka färger och sommarens snyggaste skor; vansliknande Ralph Lauren med massa ponys på.

Älskade, glada unge; sluta hosta och fortsätt sova flera timmar på raken!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer