Mama Tummy Day

Katarina Woxnerud, skaparen av appen Mammamage har utsett 18/1 till Mama Tummy Day, en dag vi uppmärksammar alla Mammamagar. Du kan vara med genom att lägga upp en bild på instagram och märka den med #mamatummy. Jag delar med mig av ett kollage med tre bilder på min mage före under och efter graviditet. Jag har varit galet noggrann och envis med att träna mina magmuskler på rätt sätt efter graviditet och även om den ser superstark ut känner även jag att jag behöver ännu mer stabilitet kring bäckenet.
 
 


Randig bikini: sommaren 2008 några månader innan jag blev gravid med Sixten. Mitten: Sixten i magen sommaren 2009. Rosa top: sommaren 2012 knappt 2 år efter min andra förlossning.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer