Mät dina framsteg

Att se sina framsteg är inte alltid helt lätt. Ett bra sätt är att ha en referensrunda som mått. Det behöver inte vara en uppmätt bana, det viktigaste är att du springer exakt samma runda när du vill testa dig.
Rundan bör vara någonstans kring 5 km lång: 25-35 min löpning. Värm upp ordentligt och vila ett par minuter innan du startar och sedan springer du din referensrunda så snabbt du kan med jämnt tempo. Upprepa en gång i månaden från maj till oktober så ser du dina framsteg.
Om du aldrig slipar tiden bör du förändra ditt träningsupplägg.


Löparinspiration från Österlen hösten 2009!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer