Maxa din träningsdos tillsammans med Nyhetsmorgon

Nu är det på riktigt nedräkning för vår avresa upp till Åre. Den kommande veckan kommer ni att överösas med Åre-bilder och massa träningsinspiration för paddling, cykling och löpning i fjällen. Men innan dess så kör jag mitt sista TV4-uppdrag den här våren. Det har varit väldigt mycket Nyhetsmorgon denna vår, det är bland det roligaste och mest utmanande jag vet. Min Midsommarafton startade jag uppe på TV4s tak till exempel där vi sänder Nyhetsmorgon ifrån hela sommaren. Och i morgon söndag blir det det sista inslaget från min del direkt från studion. Men misströsta inte. Jag har producerat en hel sommarträningsserie som kommer att sändas varje söndag i sommar. Där träffar jag mina TV4-kollegor som får berätta om Sins mål med träningen och hur de tränar på semestern, sedan kör vi ett pass tillsammans. Jag hoppas att ni gillar den serien!
 


NäringsfysiologenKristina Andersson och jag har hjälpt Steffo och Jenny med deras kost och träning under våren. Det har varit väldigt spännande och lärorikt för oss alla. I höst ska vi följa upp hur det har gått för dom!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer