Mer om hösten

Tack för alla fina ord och gratulationer om mina jobb i höst. Om man har ett litet sting av dåligt självförtroende kan man läsa inledningen av era kommentarer till alla blogginlägg och hamna i himlen. Ni är fantastiskt duktiga på att ge positiv energi. Tack!
Jag cyklade till och från skolan idag. Det tar knappt 20 minuter på min damhoj om jag cyklar i ett tempo så att jag precis inte blir svettig. Det tar 30 minuter att jogga dit. Löpningen är ett bra sätt att få in transportträningen i vardagen men när terminen kommer igång så har jag sex lektioner per vecka och jag kommer att ha undervisning som bygger mycket på träningsformer tex styrkeklasser, konditionsträning, cirkelträning och liknande och jag gillar att vara aktiv i undervisningen så jag kommer få mycket träning i och med det. Det är en av de främsta orsakerna till att jag inte kommer köra några klasser på Sats i höst. Jag lägger hellre min resterande energi på mina PT-kunder och min egen träning. Förra terminen satte jag mycket av min egen träning åt sidan men nu vänder jag på steken ett tag framöver.
Hans åkte hemifrån vid 04 imorse, nästa gång vi ses ordentligt är på torsdag kväll. Men sen har vi ju en helkväll på Stadion och DNgalan på fredag och en vanlig helg till helgen så då får vi ta i kapp det den här familjen tappar under veckan. Barnen börjar på förskola nästa vecka, det är skönt att inte allt drar igång exakt samtidigt. Jag är tillbaka i gymmet med PT-kunder nästa torsdag och har ett enstaka tider kvar i höst. Ska svara er som väntar på besked om tider så snart jag hinner! 🙂


En vecka utan den här mannen hemma och det är tråååkigt!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer