Merrell barfotasko Trail Glove för herr

Idag fick Hans sina efterlängtade barfotaskor från Merrell. Jag har haft en övertalningskampanj mot honom att han ska använda barfotaskor på vissa träningspass, till exempel mina crosstrainingpass och vid intervallerna på löpbandet. Hans har problem med hälsporre och när behandlingen är klar ska han lära om sitt löpsteg och då tassa mer än älga. Barfotaskor är bra på så sätt att de tvingar en vara försiktigare och inte bara klampa på.
Jag får ofta frågor om var man kan köpa Merrells barfotaskor, här är några ställen:
Merrells webshop
Add Nature
Naturkompaniet
Jag har ett par rosa Lithe Glove som är vattentäta och ett par lila Pace Glove som är luftigare. Jag älskar de båda!


Merrell Trail Glove i herrmodell med den karaktäristiska Vibramsulan.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer