Min fredag

Min fredag har innehållit:
 
 En fredagsfys före fredagsmys på Rosa Skrot tillsammans med Clara.
 
 Ett frukostmöte på Hilton Slussen över en frukostbuffé.
 
 En fotografering på Rosa Skrot.
 
 Ett lunchmöte med mat från grymma Falafelbaren på Hornsgatan.
 
 En eftermiddag med planeringsmöte inför kommande projekt.
 
 Och som ni ser överst så startade dagen med fredagsfyset och först nu klockan 17 börjar fredagsmyset i soffan tillsammans med barnen. Vi tjuvade lite med en fika på Fabrique på vägen hem från förskolan men nu går vi all in med soffhäng. Älskade helg, du är efterlängtad!
 
 


Ida, Johanna och jag visar våra armar för kameran av någon märklig anledning. 😉


Eftersom jag tränade innan frukosten var jag sugen på lite varm frukost. Ida säger att hon aldrig ätit frukost tillsammans med mig utan att jag ätit en nutellasmörgås. Antingen äter vi frukost tillsammans väldigt sällan eller så är det så att de alltid sammanfaller med hotellbufféer och då brukar jag äta det. Det kan vara bland det godaste jag vet!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer