Mina tankar om Rosa Skrot

Tack tack tack för all fantastisk pepp angående mitt samarbete med Rosa Skrot. Jag är så sjukt peppad på att få vara en del av deras verksamhet och äntligen få förverkliga alla de tankar och idéer jag har kring kvinnors träning. Att fler kvinnor ska träna mer, hårdare och framförallt rätt är ju vad jag brinner för. Äntligen kommer jag få jobba i en miljö och ett företag som till 100% står för exakt samma värderingar som jag gör.
Till att börja med har jag tyvärr inte möjlighet att ta in nya PT-kunder då alla mina kunder från Sats väljer att följa med till Rosa Skrot. För er som ändå vill få möjlighet att träna tillsammans med mig har jag satt ihop ett flertal workshops framöver. Det maximala deltagarantalet varierar, det är först till kvarn med anmälan via mail som gäller. Högst upp i bloggen ligger flikar där ni har mer information om teman med datum. Först till kvarn som sagt! 🙂


Bild från Hälsocamp Kullängen, ett av de företag jag kommer fortsätta samarbeta med

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer