Mitt allra bästa

Herregud vad trött jag är i kroppen nu! Jag kan tyvärr inte skriva detaljer om hur det har gått men jag viskar att jag var minst topp 3 på alla moment. Nu hoppas vi att jag gör ett bra intryck på intervjuerna också. Några timmar kvar innan jag säger hejdå till GIH och åker hem och håller tummarna för att TV4 ringer nästa vecka. Oavsett så är jag sjukt nöjd med min prestation och jag har verkligen lyckats göra mitt bästa i alla grenar. Nu är det inte upp till mig längre….


Min fantastiska sjukgymnast kom förbi på lunchen och masserade mina stackars ben. Bästa tjejen!
Nu har jag en intervju kvar innan jag tar min cykel och trampar hem till två efterlängtade små gräbs. Tusen tack för all pepp!!!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer