Mitt reseår med avstamp från Thailand

Ett av mina mål för 2015 är att resa mer, resa längre och resa mer varierat. Jag kommer att berätta mer om i vilka format mina resor kommer att ske framöver men att jag ska åka till Thailand i mars är det nog få av er som har missat.
 
 Det är första gången som jag åker till Asien och det är första gången jag är borta längre än en vecka från Sixten och Baxter så jag känner mig lite pirrig faktiskt.
 
 Ikväll hade vi en liten träff för de som ska följa med på Thailandsresan. Det är Camilla som jag jobbar tillsammans med på Rosa Skrot som är initiativtagare till hela den här träningsresan och jag känner mig väldigt trygg med henne, hon säger nämligen att Thailand känns som hennes andra hem. De tjejerna vi träffade idag fick börja med att jobba med rörlighet och stabilitet samt lite styrka tillsammans med vår sjukgymnast Louise som också kommer att vara coach på resan. Jag fick bra möjlighet att kunna checka av status på tjejerna så att vi kan förbereda individuella träningsupplägg till veckan i Thailand. De har redan fått löpprogram för månaden innan för att kunna förbereda sig i förväg.
 
 Jag ser så fram emot att få tillbringa två veckor i Thailand, och att få utforska det Thailand som Camilla älskar. Det är långt i från charter, det är mycket kärlek och en hel del träning. Så spännande!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer