Mors dag

Vilken överraskning som väntade här på hotellrummet när jag klev in nu ikväll. Blommor och frukt till mig från Hans. Han är bra på sånt, den där.


Idag har jag haft en mycket lättare dag mentalt och inte alls fått lika mycket stryk. Min starka sida är min snabbhet och smidighet och det har jag verkligen fått användning av. Skönt att få visa vad jag går för.
Nu ligger jag på sängen och vilar lite men jag peppar för en promenad en sväng i det fina vädret. Jag passar på att gå igenom bilder som Hans skickar. Jag har beställt bilder på vad som händer därhemma medan jag är borta.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer