Mot Åre

Nu rullar hela familjen i fullpackad bil mot Åre. När man ska köra en multisporttävling som jag ska på lördag så behövs det rätt mycket grejer. Man kan hyra cykel och kanot på plats men för mig som är en liten tjej så finns det få riktigt vassa mountainbikes i min storlek på marknaden och på hyresmarknaden är mountainbikes i min storlek med bra komponenter nästan obefintliga. Är man ovan kanotist så kan man till och med köra en multisporttävling i en riktigt stabil havskajak men om man har paddlat en del och vill ha en snabbare kanot så är det svårare att få tag på hyresvarianter.
 
 Jag har inte kvar min kanot från när jag tävlade i paddling så jag har lånat min bästa kompis Karins tävlingskanot. Vi har tränat och tävlat mycket ihop och har många SM-medaljer tillsammans. Jag har inte paddlat mycket senaste 10 åren men det sitter i ryggmärgen för mig. Uppe i Åre på tävlingen så är det löpningen som kommer att vara jobbigast och cyklingen som kommer att vara svårast.
 
 Nu ser vi först fram emot en träningsvecka uppe i Åre för att träna på banan och förbereda oss!


Jag har tre företag som hjälper mig med min satsning till Åre Extreme i år. Cykelaffären Bikester sponsrar mig med en riktigt grym mountainbike från Votec och all utrustning som behövs för cykelsträckan med skor, hjälm och reservdelar till cykeln. Bikester är en del av Addnature som är min favoritbutik när det gäller friluftsprodukter.


Citat från Hans när vi skulle packa kanoten: Jaha, har du en kondom till kanoten. 🙂 Hans har med sig sin cyklocross till Åre och har planer på att cykla till Norge.


Mitt Åre-crew.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer