Mot Åre och Holiday club

Idag sitter hela familjen på tåget upp mot Åre. Vi ska vara i fjällen en hel vecka, bo på Holiday Club och barnen ska gå på skidskola!
Igår var vi på bröllop och både Hans och jag hade skjutit fram all packning inklusive källarbesök för att ta fram vintergrejer som vi inte haft nytta av hemma i Stockholm så det blev en sen natt och tidig morgon. Vi bestämde oss för att hyra alla skidutrustning från Skistar den här gången istället för at kånka med oss allt på tåget. Baxter ska få hyra stavar så han är supernöjd – det är lätt att tillfredsställa en 6-åring!
 
vi har varit i Åre både vintertid och sommartid sedan barnen var små. Här kommer några bilder från Åre!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer