Mot Arlanda

För första gången när vi ska ut och resa så ska vi övernatta på Arlanda innan. Flyget till New York går så pass tidigt att det knappt är värt att gå och lägga sig om vi ska åka hemifrån så vi bor på hotell på Arlanda. Min syster Agnes och hennes Henric är redan på plats i New York så vi ska möta upp dom på fredag eftermiddag på Manhattan. De tänkte kanske gå på någon musikal i helgen men Hans och jag avstår både musikal och hockey till förmån för shopping och mental marathonladdning. När vi var i USA våren 2013 så såg vi den nästa uppsättningen av Phantom of the Opera med Peter Jöback, det var supercoolt!
 
 


Hans tyckte att vi hade så mycket bagage med oss, men i den stora resväskan hade jag lagt en tom resväska plus att vi har massa varma kläder att ha innan starten på marathon som vi måste lämna vid starten. Mycket plats för julklappar och lite nya kläder och skor behövs!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer