Mot Malmö

Nu är dagen som jag har längtat så länge efter äntligen här! Idag ska jag få träffa lilla Noah för första gången.
Vi är ett häng tjejer som har varit kompisar sedan vi varit små. Vi är uppvuxna i olika delar av landet men på gymnasiet bodde vi tillsammans i Nyköping på internat. Vi hade så galet roliga år där och även om våra liv har tagit helt olika riktningar är vi fortfarande samma tjejer. Jag var först med att få barn men de andra tjejerna börjar komma ikapp med både första och andra barnet.
Anna (som är den som kallar mig för Lofsan eller Lofsis från allra första början) bor i Dubai sedan några år tillbaka men då och då får vi fint besök av henne och hennes familj som nu är utökad med älskade lilla Noah. Det är första gången vi träffas och jag är till och med lite pirrig i magen.
För exakt 10 år sedan tog vi studenten, tänk om vi visste då hur våra liv skulle se ut 10 år senare. Nästa år fyller vi 30(!) helt galet! För 5 år sedan hade jag ingen aning om hur jag ville ha mitt liv. Nu har jag både en 1-årsplan, 3-årsplan och 5-årsplan. Det har hänt saker sen vi gick i gymnasiet. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer